Röplabda

2023.10.31. 13:50

Jön a Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonása.

Fodor Antal szerint a Debreceni Egyetem alakulata kettős győzelemmel szeretné megörvendeztetni a szurkolókat.

Haon.hu

Elképzelhető, hogy ezúttal az eddig kevesebb szerepet kapó játékosok kerülnek majd előtérbe

Forrás: Czinege Melinda

A DEAC férfi röplabdacsapata a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Dunaújvárossal találkozik, a párharc első meccsét szerdán 13.30-tól rendezik meg a DESOK-ban. Fodor Antal vezetőedző legénysége pár hete az Extraligában 3:0-ra verte a DKSE-t hazai környezetben.
– Nem becsüljük le a fiatal tehetségeket felvonultató ellenfelünket, ettől függetlenül kettős győzelemmel szeretnénk továbbjutni. A bajnokin végig koncentráltan röplabdáztunk, még a cserék sem törték meg a lendületünket.

Elképzelhető, hogy holnap ismét bizonyítási lehetőséget kapnak azok a játékosok, akik eddig nem töltöttek sok időt a pályán.

Willian fegyelmezetten dolgozott a rehabilitációja során, az elmúlt hetekben már a csapattal edzhetett. Folyamatosan javul az állapota, ezért bevetettem őt a harmadik és a negyedik játszmában. Az érződik rajta, hogy a meccsrutint még vissza kell szerezni, de biztató volt a produkciója – mondta el a gárda honlapján a szakember.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában