Röplabda

2023.10.13. 15:01

A sikeres MK-meccs után jöhet a bajnoki rajt

Az egriek ellen a győzelem lebeg a szemünk előtt, mindenképpen jól akarjuk kezdeni a pontvadászatot – fogalmazott Kuszkó Zsolt vezetőedző.

Haon.hu

Bíznak a sikerben a DEAC-nál

Forrás: deac.hu

A csütörtöki kupameccset követően nincs megállás, szombaton már bajnoki vár a DEAC női röplabdacsapatára, amely az EVSI együttesét látja vendégül a DESOK-ban 11 órától. A szövetség az NB II.-ben induló alakulatokat idén három részre bontotta, Kuszkó Zsolt tanítványai a Keleti csoportba kerültek – olvasható a klub honlapján.

– Erős mezőny gyűlt össze, hiszen a Jászberény és az Eötvös az előző idényben még az NB I-ben szerepelt, mellettük a Szolnok is valószínűleg komoly játékerőt képvisel majd. 

Az alapszakasz végén az első két helyezett jut a felsőházba, nem titok, hogy nekünk ez a célunk, ezért dolgoztunk a felkészülés alatt keményen. Az egriek ellen a győzelem lebeg a szemünk előtt, mindenképpen jól akarjuk kezdeni a pontvadászatot.

Úgy tudjuk, hogy ellenfelünk keretét főleg fiatalok alkotják, ettől függetlenül nem bízzuk el magunkat – nyilatkozta Kuszkó Zsolt.

Az előző idényben háromszor találkoztak a debreceniek a bajnokságban a Heves vármegyeiekkel, jó ómen lehet, hogy mindegyik alkalommal 3:0-ra diadalmaskodtak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában