Kézilabda

2023.10.02. 18:37

Remélik, nem fog sokba kerülni az egy pont, amit elbuktak

Mándi Norbert szerint a Debreceni Egyetem alakulata nagy árat fizetett azért, hogy néhány kézilabdázó elkezdett egyénieskedni.

Haon.hu

Mándi Norbert nem teljesen elégedett a csapatával

Forrás: deac.hu

A DEAC férfi kézilabdacsapata a Mezőkövesd elleni szombati bajnokin a második félidőben már hét góllal is vezetett, de a végén mindössze egy pontot szerzett

26-25-ös állásnál Kiss Axel eldönthette volna a találkozót, de a ziccerét kivédte Szilágyi Benjámin, aztán a másik oldalon Szabó Dániel beállította a 26-26-os végeredményt. Beszédes volt, hogy a vendégek a lefújás után örömtáncot lejtettek a DESOK-ban, míg a debreceniek szomorúan pacsiztak a drukkerekkel, akik ezúttal is remek hangulatot teremtettek – olvasható a klubhonlapon.

Túl sokat vállalnak

– Ahogy az eddigi szezonunk, ez a mérkőzés is elég hullámzóan alakult. A támadójátékunk gyakorlatilag az egész mérkőzésen jól működött. Azokkal a figurákkal, amiket az edzéseken gyakoroltunk, meg tudtuk bontani az ellenfél masszív hatos falát. 

Az első félidőben több alkalommal úgy tűnt, hogy sikerül kivédekeznünk a mezőkövesdi akciót, ám a végén mégis gólt kaptunk, ez nem igazán tetszett. A szünet után hátul is feljavult a teljesítményünk. Sajnos a találkozó hajrájában elkezdtünk egyénieskedni, ami nem fért bele.

Már meccsek óta tapasztalom néhány játékoson, hogy túl sokat vállal magára, ami olykor hibákhoz vezet. A végén úgy kellett volna lőni a ziccert, ahogy kértem. Mérges vagyok, mivel egy megnyert meccsen buktunk egy pontot, remélem, hogy ez nem fog sokba kerülni – összegzett Mándi Norbert vezetőedző.

A DEAC pénteken a Budai Farkasok csarnokában vizitál. Érdemes kiemelni, hogy a vetélytárs a legutóbbi idényben még az élvonalban állt rajthoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában