Futsal

2023.09.08. 21:20

Nagyot harcolt a Berettyó a bajnokkal

Molnár Szilárd

Ezúttal alulmaradt az MVFC

Forrás: Czinege Melinda

Az MVFC Berettyóújfalu nagy küzdelemben 4–3 vereséget szenvedett a bajnok Haladástól hazai pályán péntek este. A vendégek a válogatott Dróth Zoltán révén gyorsan kétgólos előnybe kerültek, ez is maradt a félidei állás. Fordulás után egy őrült 4 perc eredményeként 3–2-re jött fel a Berettyó, de újra meglépett a vasi gárda, Nagy Imre utolsó perces találata csak a szépítésre (3–4) volt elegendő.
Most szünet következik a bajnokságban, legközelebb majd szeptember 25-én lépnek pályára az élvonalbeli együttesek.

A tények
Férfi Futsal NB I. 5. forduló
MVFC Berettyóújfalu–Haladás VSE 3–4 (0–2)
Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok. Vezette: Czene-Joó Ádám (Tamási Patrik , Balla Levente)
MVFC Berettyóújfalu: Mezei Dávid - Nagy Imre, Rábl János, Nagy Dániel, Rafinha. Cserék: Mező Lőrinc, Korcsmáros Bence Ferenc, Daróczi Dávid, Matheus, Erdei Kristóf, Iszák Dominik, Nagy Kevin Tamás, Szabó Péter. Vezetőedző: Trencsényi János.
Haladás VSE: Alasztics Marcell - Kovács Máté, Dróth Zoltán, Diniz, Cassemiro. Cserék: Homlok Levente Zsolt, Szalmás Zoltán, Knizs Olivér, Hajmási Milán, Sipos Gergő, Körmendy Gábor Ferenc, Vatamaniuc-Bartha Dávid, Vas Ádám, Rutai Balázs. Vezetőedző: Ferraz Conde Felipe.
Gólok: Nagy D. (31.) Szabó P. (32.), Nagy I. (40.), illetve Dróth (3., 6.), Sipos (34.), Cassemiro (39.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában