Toborzó

2023.09.08. 21:02

Most bárki kipróbálhatja a rögbit a DEAC-nak köszönhetően

Haon.hu

A DEAC Rögbi Futball Klub szeretettel várja azokat, akik szeretnék kipróbálni a sportágat, és persze azokat, akik szeretnének csatlakozni a csapathoz - olvasható a DEAC honlapján.

A szeptember 9-én esedékes toborzónapon az újoncok a csapat edzőivel és játékosaival együtt egy sor olyan gyakorlaton vesznek részt, amelyeken felmérik fizikai alkalmasságukat és mozgáskoordinációjukat.

– Lényeges, hogy nem számít, milyen fizikai adottságokkal rendelkezel, hiszen a rögbinek az a szépsége, hogy mindenki jöhet és kipróbálhatja magát – mondta Aenab Hussain szakosztályvezető. – A rendezvény során a látogatók kérdéseket tehetnek fel a játékosoknak és az edzőknek a sportágról és a csapatról. Nem árt leszögezni, hogy minden résztvevőnek sportruházatban kell érkeznie: tornacipő, edzőcipő vagy futballcipő ajánlott. A próbajátékon bárki részt vehet kortól, nemtől és fizikai állapottól függetlenül – árulta el Aenab.

A nyílt nap lényege, hogy a csapat szeretné bővíteni a keretét a férfi NB II.-es bajnokságra, illetve a női megmérettetésre. Ezen felül a sportág iránt érdeklődő fiatalokat szeretnék beépíteni az utánpótlásba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában