DVSC

2023.09.18. 12:44

Ferenczi János tudja, hogy kell visszatérni!

Két gólpasszt is kiosztott az Eger elleni MK-meccsen a Loki védője, aki nagyon örült, hogy újra pályára léphetett.

Haon.hu

Ferenczi János újra a pályán

Forrás: Napló-archív

Fotó: Molnár Péter

Még az Alashkert elleni, idegenbeli Konferencia Liga-selejtezőn kellett kényszerűségből lecserélni a DVSC rutinos védőjét, Ferenczi Jánost, akinek a bokasérülése már a múlté, így már ott lehetett múlt szombaton Egerben, a Loki Magyar Kupa találkozóján. A 32 esztendős futballista 90 percet töltött a pályán, ráadásul remek teljesítményt nyújtott, hisz az ő két gólpasszával jutott tovább a következő körbe a Debrecen.

– Nagyon jó volt újra játszani, fontos számomra, hogy játékban legyek, az egri kupameccs pedig tökéletes lehetőség volt a visszatérésre. 

A sérülésem már a múlté, fizikálisan is jól érzem magam, bár azt sajnálom, hogy lemaradtam a gárda nemzetközi találkozóiról. Próbálom magam túltenni rajta, és minden erőmmel azon leszek, hogy minél jobb teljesítményt nyújtsak.

A csapat sikere mellett külön öröm, hogy két beadásból két gólpasszt tudtam adni Egerben, úgyhogy nagyon boldog vagyok – olvasható Janika nyilatkozata a klub honlapján.

Igazi keleti rangadó várható

Szombaton már ismét az OTP Bank Ligában lép pályára a Loki, méghozzá a Diósgyőr vendégeként, a felek összecsapása 17 órakor kezdődik. – A DVTK otthonában mindig jó hangulat van, ráadásul a két szurkolótábor is remek kapcsolatot ápol egymással, így biztos vagyok benne, hogy igazi keleti rangadó várható. Javában megy már a bajnokság, de ez lesz még csak az első idegenbeli bajnokink idén, amit mindenképp szeretnénk behúzni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában