Labdarúgás

2023.09.20. 09:59

Fontos információk a Miskolcra utazóknak!

A DVSC szombaton a Diósgyőr vendége lesz.

Haon.hu

A DVSC fanatikusai vélhetően rengetegen lesznek a vendég szektorban

Forrás: Napló-archív

Közleményt adott ki a szombaton 17 órakor kezdődő DVTKLoki bajnoki kapcsán a Miskolci Rendőrkapitányság. Ebben azt írják, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérik a szurkolókat, hogy időben induljanak el a mérkőzésre és lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig – írta a dvsc.hu. 

Rendőri felvezetés 

A beléptetéskor a biztonsági személyzet kiemelt figyelmet fog fordítani a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, a stadionba történő bejuttatásának megakadályozására. A stadion kapuit szombaton 16 órától nyitják meg a szurkolók számára. A vendégszurkolóknak a mérkőzésre történő érkezésének megkönnyítése érdekében az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtóját követően a Skoda autószalon előtti útszakaszon a rendőrség gyűjtőpontot állít fel, ahonnan a szurkolókat a DVTK Stadion vendégparkolójába kísérik. A gyülekezési pont a 3-as számú főúton Mályi felől érkezők számára is megközelíthető. Az Auchan Miskolc Dél bevásárlóközpont felé jobbra lekanyarodva körforgalomnál az M30-as autópálya felé kell tovább menni és a Déli Ipari Parknál lévő körforgalomnál visszafordulva érhető el a gyülekezési pont. 

Azon drukkerek, akik rendőri kíséret keretében kívánnak eljutni a stadionig, a mérkőzés napján 15 óra 30 perc és 16 óra 20 perc között gyülekezzenek a rendőrség által felállított gyülekezési pontnál. Az utolsó konvoj legkésőbb 16.25 órakor indul, hogy a vendégszurkolók a mérkőzés kezdetéig rendben be tudjanak lépni a szektorukba. Azon vendégszurkolók, akik nem kívánják igénybe venni a rendőri felvezetést, egyénileg az alábbi útvonalon keresztül közelítsék meg a stadiont: Miskolc, Pesti út – Futó utca – Csermőkei út – Batthyány sor – Gózon Lajos utca – Muhi utca – Lórántffy utca – Mónus Illés utca – DVTK Stadion. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában