Futsal

2023.09.14. 12:55

A papírforma alapján el kellene hozniuk a három pontot Miskolcról a DEAC női futsalosainak

Fülöp Dia úgy kalkulál, hogy a Debreceni Egyetem alakulata diktálja majd a tempót a diósgyőriek otthonában.

Haon.hu

Fülöp Dia bízik az újabb sikerben

Forrás: Napló-archív

Fotó: Molnár Péter

A DEAC női futsalosai az NB I. második fordulójában a DVTK-Vénusz csarnokában vizitálnak, a találkozó péntek este 20 órakor kezdődik. Quirikó Vivien tanítványai az előző szezonban mind az öt tétmeccsüket behúzták a Diósgyőr ellen, két alkalommal például 10-0-ra diadalmaskodtak. Ettől függetlenül nem lehet félvállról venni a borsodiakat, hiszen a mostani bajnokságot a Budaörs legyőzésével indították – írják a klubhonlapon.

– Meglepett a diósgyőriek sikere, mivel a budaörsiek jó benyomást tettek rám a Thelena Kupán. A papírforma alapján el kellene hoznunk a három pontot Miskolcról, és mindent meg is teszünk ezért. A keretünk ezúttal sem lehet teljes, de ez nem okozhat nagy problémát. Arra számítok, hogy mi fogunk dominálni, ám a hazaiak kontratámadásaira figyelnünk kell – nyilatkozta Fülöp Dia.

Nem a gólok a legfontosabbak

A DEAC a múlt héten az Újpestet fektette két vállra, a 4-0-s győzelemből Fülöp Dia két góllal és egy gólpasszal vette ki a részét. – Nem lehettünk teljesen elégedettek a lefújás után, mivel ezúttal is több nagy helyzetet elpuskáztunk, emellett elég álmosan játszottunk, ami talán azzal magyarázható, hogy ez volt a szezon első tétmeccse. 

Az pozitívum, hogy a korábban kevesebb lehetőséget kapó játékosok meghálálták a bizalmat. Örülök, hogy kétszer betaláltam, bár nekem nem a gólok a legfontosabbak, sokkal boldogabb vagyok, ha gólpasszokat osztok ki. 

Akadtak ugyan hibáim, ettől függetlenül jó lenne, ha hasonló teljesítményt nyújtanék az idény többi találkozóján – zárta mondandóját a rutinos kulcsember.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában