Labdarúgás

2023.09.11. 14:13

Dobos Attila: Jönni fognak a sikerek

A DEAC U19-es csapata hazai pályán háromgólos vereséget szenvedett.

Haon.hu

A helyzetkihasználás döntő volt a debreceni fiatalok meccsén

Forrás: DEAC-archív

A bajnoki nyitányon négygólos vereséget szenvedett Dobos Attila alakulata a Mercedes otthonában, ám abban reménykedtek, hogy a 2. fordulóban javítanak és legyőzik a Szent István alakulatát – írta a deac.hu. 

Lendületesen kezdtek a csapatok, a debreceniek felvették a versenyt ellenfelükkel, ám a 9. percben hibáztak hátul és hátrányba kerültek. A fiatalok partiban voltak a fővárosiakkal, de helyzetek közül egyet sem sikerült értékesíteni. A félidő derekától elléptek a zöld-fehérek, három perc alatt kétszer mattolták a cívisvárosiakat. Farkas Milán a 26. percben faragott a hátrányból, de szünetig nem tudott tovább zárkózni a fekete-fehér alakulat. 

Kimaradtak a lehetőségek

Fordulás után még lendületesebbé vált a hazai támadójáték, ám a ziccerekben rendszeresen hiba csúszott. Mivel a DEAC feltolta védekezését, hátul rendezetlenek maradtak, teret adva ezzel a vendégeknek, akik éltek is a lehetőséggel és a 80. percben bebiztosították győzelmüket. 

A tények: 

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 2. forduló 

DEAC–Szent István 1–4 (1–3) 

DEAC: Sávolt (Osztotics 46’) – Harasztosi (Papp K. 66’), Oláh, Molnár (Etemez 66’), Kecskés, Pirka (Bartók 66’), Juscsák (Szuháj 59’, Juhász (Incze 59’), Varga, Szathmári, Farkas (Vida 59’) 

Vezetőedző: Dobos Attila 

Gólszerző: Farkas 26’ 

Dobos Attila: Az előző meccshez képest javult a játékunk, partiban voltunk ellenfelünkkel, de hátul többször is hibáztunk, ezeket pedig kihasználta a Szent István. Futottunk az eredmény után, ám nagyon kinyíltunk és ismét bevette a kapunkat ellenfelünk. Ezúttal sem szereztünk pontot, ám a mai támadójátékra lehet alapozni, ha meglesz az a plusz, ami kell a gólszerzéshez, a sikerek is jönni fognak. Dolgozunk tovább, javítjuk a hibákat és készülünk a Miskolc elleni párharcra.


 

 


 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában