Labdarúgás

2023.09.28. 14:01

Izgalmas meccsek előtt a DEAC fiataljai

A debreceni csapatok több komoly meccset is vívnak a hétvégén.

Haon.hu

A cívisvárosi fiatalok eredményes hétvégét zárnának

Forrás: DEAC-archív

Dobos Attila együttese elkezdett magára találni, a jó játék már eredményességgel párosult. A debreceni fiatalok az elmúlt két hétben legyőzték a Miskolc és az Airnergy gárdáit, a begyűjtött pontoknak köszönhetően pedig a 8. helyre léptek a táblázaton. Két csapat veretlen még a mezőnyben, ezek egyikével, a Szolnokkal találkoznak a Dobos-tanítványok, remélhetőleg a kék-fehérek sorozata szakad meg szombaton. Zsinórban harmadik győzelmét is begyűjtötte Kertész Tamás legénysége és továbbra is vezetik a táblázatot. A fekete-fehérek jobb gólkülönbségüknek köszönhetően állnak az élen, három gárda is azonos pontszámmal rendelkezik. Ezért is lenne fontos, hogy a Vác otthonából is elhozzák mindhárom egységet – írta a deac.hu. 

Megtörhet a jég 

Továbbra is makulátlan a mérlege Szabó Márton alakulatának, ezzel pedig egyedüli a mezőnyben. Legutóbb a Baja otthonában, Fórizs Tibor góljának köszönhetően gyarapították pontjaik számát. Szombaton folytatódhat a pazar sorozat, ám ehhez a 3. helyen álló Békéscsabát kell két vállra fektetni. Balla Imre együttese nem tudta megszorongatni az éllovas UTE-t, nagyarányú vereséggel zárták a múltheti párharcot. A csapat továbbra is szerzett pont nélkül áll az utolsó előtti helyen. Vasárnap megtörhet a jég, ugyanis a sereghajó BVSC-Zuglót fogadják fiataljaink és remélhetőleg első győzelmüket ünnepelhetik a találkozó végén. 

A két legfiatalabb korosztály kiemelt akadémiai csapattal találkozik, Bereczki Tamás és Mester Norbert ifjoncai egyaránt a DVSC LA gárdái ellen lépnek pályára. Mindkét párharcnak a piros-fehérek az esélyesei, de az együttes korábban már bizonyította, felveszik a versenyt az akadémiai alakulatokkal. 

U19 

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 5. forduló 

Szolnoki MÁV – DEAC 

09.30 10:00      Szolnoki Tiszaligeti Stadion 

U17 

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 5. forduló 

Vác – DEAC 

09.30. 12:00      Vác Városi Stadion tartalékpálya 

U15 

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Kelet 5. forduló 

DEAC – Békéscsaba 

09.30. 13:00      Sportcampus 

U14 

MLSZ Országos U14 Alap Kelet 5. forduló 

DEAC – BVSC-Zugló 

10.01. 12:00      Sportcampus 

U13 

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 5. forduló 

DEAC – DVSC LA 

09.30. 11:00      Sportcampus 

U12

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 5. forduló 

DEAC – DVSC LA 

09.30. 09:00      Sportcampus

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában