Labdarúgás

2023.09.12. 07:35

Nem minden helyzetüket tudták kihasználni, de így sem elégedetlenek

A Sényőn győztes gólt szerző Sándor Tamás elmondta, igyekeznek meglepetést okozni a Kozármisleny ellen.

Haon.hu

Sándor Tamás találata győzelmet ért

Forrás: deac.hu

Idegenből hozta el a három pontot a DEAC együttese a szombati, NB III.-as fordulóban, a fekete-fehérek Sándor Tamás tizenegyesből lőtt góljával nyertek 1–0-ra a Sényő otthonában az Északkeleti csoport 7. körében. A debreceni labdarúgócsapat csapatkapitánya bő fél óra elteltével értékesítette a büntetőt, rendkívül higgadtan – olvasható a klub honlapján.

– Úgy vélem, az első félidőben sokkal jobbak voltunk ellenfelünknél, hamarabb is betalálhattunk volna, míg a sényőiek inkább csak előrevágott labdákból tudtak a védelmünk mögé kerülni. 

Sajnos nem tudtuk kihasználni az adódó lehetőségeinket, ahogyan a második félidőben sem sikerült, még egy az egyben, a kapussal szemben sem betalálnunk.

Nagyobb arányú lehetett volna a sikerünk, de így sem vagyunk elégedetlenek – mondta “Tobe”, aki 80 percet játszott a szabolcsi bajnokin, ugyanis ezúttal kissé másabb szerepkörben futballozott, és a mérések alapján az utolsó tíz percben hasznosabb lehetett esetében egy csere.

Nem állnak rosszul

Az egyetemisták szombaton 15 órától MOL Magyar Kupa-találkozót játszanak a Dóczy utcai Sportcampuson. Az ellenfél az NB II.-es Kozármisleny együttese lesz.

– Természetesen az osztálynyi különbség nem véletlen, ráadásul nem állnak rosszul az NB II.-ben, jelenleg ők a harmadikok. Nyilván a Kozármisleny az esélyese a párharcnak, de hazai pályán szeretnénk meglepetést okozni. Amondó vagyok, vigyük fel a gyepre a legjobb teljesítményünket, és ha sikerülne meglepetést okoznunk, az nagyszerű lenne! – nyilatkozta Sándor Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában