Röplabda

2023.09.11. 16:06

Nem az eredményesség lebegett a rutinos mester szeme előtt

Mindenki bizonyítási lehetőséget kapott Fodor Antal alakulatából a miskolci tornán, melyet felemás mérleggel zártak a debreceni röpisek.

Haon.hu

Fodor Antal vezetőedző szándékosan forgatta fel csapatát

Forrás: Napló-archív

Fotó: KISS ANNAMARIE

Miskolcon állt rajthoz egy felkészülési tornán a DEAC férfi röplabdacsapata múlt vasárnap. Fodor Antal legénysége az első meccsen 3:2-re verte a házigazdát, ezt követően a Szegeddel vívott mérkőzést 3:2-re elveszítették a debreceniek. A felemás mérlegnek köszönhetően a második pozícióban zárták a viadalt a cívisvárosiak – olvasható a klubhonlapon.

– A miskolciak ellen az első szettet elbuktuk, aztán elkaptuk a fonalat, és fordítottunk, végül az ötödik játszmát is behúztuk. A szegediekkel vívott találkozón 2:0-ra vezettünk, aztán alaposan felforgattam az együttest. 

Tudatos döntés volt ez, mivel nem az eredményesség lebegett a szemem előtt, hanem az, hogy mindenki játéklehetőséget kapjon. A szervák és a nyitásfogadások terén akadtak bravúros megoldásaink, de stabilabb teljesítményre lesz szükség.

Sajnos a sáncmunkánk ezúttal sem működött tökéletesen, ezen feltétlenül dolgoznunk kell, ettől függetlenül úgy érzem, eddig minden a terveink szerint alakul a felkészülés során – nyilatkozta Fodor Antal, aki hozzátette, hogy Williant leszámítva teljes kerettel vágtak neki a viadalnak.

A DEAC eredményei a miskolci tornán
DEAC-Miskolc 3:2
DEAC-Szeged 2:3

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában