Kosárlabda

2023.08.14. 14:22

Az Egyesült Államokban folytatja Valerio-Bodon Vincent

A Boston Celtics színeiben egy mérkőzést játszott a Las Vegasban rendezett nyári NBA-ligában, akkor csapata legjobbja volt.

Haon.hu

Valerio-Bodon Vincent

Forrás: Kiss Annamarie

Az Egyesült Államokban folytatja pályafutását az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) nyári ligáját is megjárt Valerio-Bodon Vincent. Az, hogy melyik csapatban folytatja a dominikai születésű magyar játékos, a bb1.hu szaklap szerint még nem dőlt el, illetve nem publikus.

Előző klubjának a Sopron KC-nek az ügyvezetője, Pojbics Szabolcs közölte: „Az egyik szemünk sír, a másik pedig nevet. Igazoljon bárhová is, nagyon büszkék vagyunk Vincentre, és a legjobbakat kívánjuk neki - ugyanakkor nagyon nehéz lesz őt pótolni a következő évadra.”

A korábbi U20-as magyar válogatott kosaras a Boston Celtics színeiben egy mérkőzést játszott a Las Vegasban rendezett nyári NBA-ligában, és csapata legjobbja volt 13 ponttal, 6 lepattanóval és 3 gólpasszal az Orlando Magic 94-77-es legyőzésekor.

A 22 éves, 201 centis Valerio-Bodon Vincent a Sopron előtt szerepelt a Honvédban, az Atomerőműben és a DEAC-ban is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában