Kézilabda

2023.08.09. 09:15

Kiváló körülmények között készülnek az akadémisták

Székelyudvarhelyen, jó körülmények között edzőtáborozik Márián Blanka együttese.

Haon.hu

Forrás: DVSC Kézilabda Akadémia-archív

Az Iskolás Sportklub Székelyudvarhely hívta meg akadémiai együttesünket edzőtáborozni. Augusztus 6-án indultak útnak a lányok Székelyudvarhely mellé, Bögözre – írta a dvsckezilabdaakademia.hu. 

A nagyjából nyolcórás út végén megérkezett a debreceni küldöttség az Erdő Panzióba, ahol a vendéglátók, az Iskolás Sportklub Székelyudvarhely képviselői, edzői, Mester Zsolt és Sándor Alíz fogadták a csapatot. Jó körülmények várták a kéziseket, a labdás tréningek és az erőnléti edzéseket is Székelyudvarhelyen tartják meg a szakemberek, előbbi Márián Blanka, utóbbit Somorjai Péter erőnléti edző. Összesen tizenkilenc játékos utazott Székelyudvarhelyre, ahol hétfőtől péntekig legalább napi két edzést vezényel a stáb. Szerdán kirándulnak a lányok, Parajd és Korond biztosan az úti célpontok között lesz. Csütörtökön és pénteken a helyi utánpótlás együttessel vívnak felkészülési mérkőzést az akadémisták, majd szombaton indul haza a csapat Debrecenbe. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában