Labdarúgás

2023.08.17. 10:24

Rekordot dönthet a DVSC

Az eddigi nézőcsúcsot 2014-ben hozta össze a Loki.

Orosz Krisztofer

Forrás: Napló-archív

Eljött a nagy nap, néhány óra múlva kezdetét vesz a DVSC–Rapid Wien Európa Konferencia-Liga harmadik selejtezőfordulójának visszavágója. Nagy érdeklődés előzi meg az összecsapást, rengeteg szurkolóra lehet számítani a meccsen. 

Rekordot döntenének 

Réges régen volt már, hogy annyian látogatták a DVSC meccseit, mint az utóbbi időszakban. Emlékezhetünk, a tavalyi szezonban az átlag 4-5 ezres nézőszám mindig megvolt a Nagyerdei Stadionban. A Rapid Wien ellen azonban régen látott rekordot is megdönthet a Loki. A DVSC közlése szerint rengeteg belépő talált már gazdára. – A Nagyerdei Stadionban eddig a legtöbben 2014. május 31-én, a Honvéd elleni bajnokin biztatták a Lokit, mégpedig 18 637-en – fogalmaztak. 

Ha lehet hinni a híreknek, szerda estére több mint 14 ezer belépőjegy talált gazdára, s simán benne van, hogy ez a szám estére akár a 19 ezret is elérheti. Nagy segítség lehet Dzsudzsák Balázséknak a fanatikusok segítsége, hiszen ez a tényező akár döntő is lehet a párharc végkimenetele szempontjából.  

A DVSC–Rapid Wien találkozót este 9 órakor rendezik a Nagyerdei Stadionban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában