Kézilabda

2023.07.16. 14:37

Üzent a B-közép, nem mennek szurkolni a kéziseknek

Nem értenek egyet az ultrák a Hódos megváltoztatott ülésrendjével, ennek hangot is adtak.

Haon.hu

Nem lehet tudni, mennyi ideig maradnak távol

Forrás: Napló-archív

Fotó: Czinege Melinda

Ahogy arról portálunkon is beszámoltunk, a DVSC Schaeffler hivatalos honlapján adta hírül, hogy a jövőben a debreceni ultrák új helyről biztatják a csapatot. A DVSC Kézilabda Kft. vezetése egyeztetett a Loki ultráival – áll a DVSC közleményében

A szurkolók mindenben partnerek voltak, amiért a klub külön köszönetét fejezte ki. A megbeszélés után az a döntés született, hogy a debreceni ultrák új helyről biztatják a csapatot, azaz a B-szektorból az A jelölésű szektorba költöznek, így a Baksay Sándor utca felőli oldalon a B, C és D-szektorokba is helyre szóló jegyeket, bérleteket lehet venni.

Az A-szektorba, valamint a karzaton található K-szektorba, illetve a hosszanti szektorok feletti részekre nem helyre szóló, álló jegyeket árusít a klub. Ezzel a változtatással több mint négyszázzal nőtt a legértékesebb helyre szóló jegyek száma – írták.

Nem született döntés

Erre reagált most az Ultras Debrecen a Facebook-on, közleményüket változtatás nélkül közöljük.

„Közlemény az anyagiasságról

Kifejezetten sajnáljuk, hogy ezzel kell foglalkozzunk, de van, ami mellett már nem mehetünk el szó nélkül. 

Bár az elmúlt időszakban akár viharos is lehetett volna a viszonyunk a DVSC Kézilabda vezetőségével, de végül mindig nyeltünk egy utolsót és inkább mentünk előre a saját utunkon. 

Azonban a klubvezetés által kiadott nyilatkozat, miszerint új helyre “tesznek” minket a csarnokban, nem felel meg a valóságnak. Valóban volt egy beszélgetés a vezetőséggel, ahol többek közt szóba került, hogy a BL mérkőzéseken más helyen lehetünk, de onnan úgy távoztunk, hogy döntés nem született. Főleg nem a bajnokságot is érintő döntés. Ezzel szemben a héten kiadott közleményükben már tényként kezelték a tábor átköltözését, hivatkozva a velünk történt beszélgetésre. Sajnáljuk, hogy a profitszerzés reménye (miszerint drágábban tudják eladni a mi helyeinket) felülírja a hosszú évek óta kialakult és jól bevált szokásokat, aminek köszönhetően Európa szerte ismert atmoszférát tudtunk teremteni a Hódosban. 

Az Ultras Debrecen ezt a húzást már nem nyeli le a gőgös vezetőségtől és szervezett formában nem fog asszisztálni az anyagi érdekeknek, emberi inkorrektségnek.

Határozatlan ideig nem látogatjuk a DVSC női kézilabda mérkőzéseit. 

Ultras Debrecen”

Frissítés: vasárnap a DVSC Schaeffler e sorokra reagálva az alábbi közleményt adta ki:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában