Labdarúgás

2023.07.27. 18:45

Papp G. Benedek: „azon voltam, hogy ismét a fekete-fehér csapat játékosa legyek”

A labdarúgó korábban a DEAC-ban utánpótlásában futballozott, most az NB II.-ből tért vissza a debreceni klubhoz.

Haon.hu

Mint a középpályás elmondta, nagy örömmel jött vissza a DEAC alakulatához

Forrás: deac.hu

Az új igazolás, Papp G. Benedek a nyáron hazatért, ugyanis korábban az egyetem U19-es és megyei első osztályú együttesében játszott, mielőtt leszerződtette az NB II.-es Szentlőrinc. Mint a középpályás elmondta, nagy örömmel jött vissza a DEAC alakulatához – tudatta a debreceni klub csütörtöki közlésében. 

Boldog vagyok, mert mindenképpen azon voltam, hogy ismét a fekete-fehér csapat játékosa legyek 

– mondta a 20 éves labdarúgó.  – Ez nem volt könnyű: hosszú, másfél hónapos tárgyalássorozat végén tudott a két klub megegyezni. Csak ez a cél lebegett a szemem előtt, holott volt NB II.-es ajánlatom is, de haza akartam jönni a családom, az egyetem és a DEAC miatt. Úgy vélem, fiatal, jó csapatba kerültem, amely komoly tetteket vihet véghez. Véleményem szerint a négy csoport miatt talán könnyebb most megnyerni a bajnokságot, mint tavaly, az osztályozók során pedig már bármi megtörténhet. A dobogós helyezés pedig szinte biztosan benne van ezúttal is a társaságban – bizakodott Papp G. Benedek, aki elárulta, a középálya közepén érzi a legotthonosabban magát, Szentlőrincen például játszott 6-os, 8-as és 10-es pozícióban is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában