Kézilabda

2023.07.11. 19:05

A kézisek is belecsapnak a lecsóba

A Loki programjában az edzések mellett hét tesztmérkőzés is szerepel, mások mellett a Ferencvárossal is megmérkőznek a debreceniek.

Planéta Szimonetta és társai megkezdik a felkészülést

Forrás: Napló-archív

Fotó: Czinege Melinda

Szerdán fizikai tesztekkel és orvosi vizsgálattal kezdi meg a felkészülését a 2023/24-es szezonra a DVSC Schaeffler. A bajnoki, BL- és Magyar Kupa-szereplésre készülő csapat hét edzőmeccset játszik a rajtig. Amint azt a klub honlapján írják, lesznek hiányzóik, hiszen négy játékosuk, Füzi-Tóvizi Petra, Grosch Vivien, Töpfner Alexandra és Vámos Petra a felnőtt válogatott edzőtáborozásán vesz részt, Csernyánszki Liliána pedig a romániai U19-es Európa-bajnokságon szerepel. Ugyancsak a korosztályos kontinenstornán érdekelt a magyar együttest irányító Szilágyi Zoltán-Kudor Kitti edzőpáros. 

Juhász Kata térdműtétje után kezdi meg a rehabilitációt, míg Mariana Costa arcsérülése után még nem végezhet teljesértékű munkát.

A Fradival is megmérkőznek

A többiek szerdán a Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központban (SET) kezdenek, délután pedig kondiedzés vár a csapatra. A szeptemberi bajnoki- és BL-rajtig hét tesztmérkőzésen lépnek pályára a debreceni lányok. 

Az első edzőmeccs jövő pénteken (július 21.) lesz az MTK otthonában, egy héttel később, július 28-án, a Ferencváros ellen játszanak a Hódosban. 

Augusztus első hétvégéjén a romániai Besztercén négycsapatos nemzetközi tornán lép pályára a Loki, a házigazda Gloria Bistrita, a román Gloria Buzau és a francia Besancon társaságában. Augusztus 16-18-ig a Hódosban lesz háromcsapatos nemzetközi torna a Gloria Bistrita és az ázsiai BL-győztes dél-koreai Sugar Gliders társságában. A főpróba augusztus 23-án, a Fradi otthonában lesz.

A DVSC Schaeffler felkészülési mérkőzései
Július 21., péntek, 16.00
MTK-Budapest–DVSC Schaeffler
Július 28., péntek, 16.00
DVSC Schaeffler–FTC-Rail Cargo Hungária
Augusztus 4, péntek, 15.00 (Beszterce), nemzetközi torna elődöntő
Gloria Buzau–DVSC Schaeffler
Augusztus 6., vasárnap, (Beszterce)
Nemzetközi torna, a 3. helyért vagy döntő
Augusztus 16. szerda, 18.00 (nemzetközi torna)
DVSC Schaeffler–Gloria Bistrita
Augusztus 17., csütörtök, 17.00 (nemzetközi torna)
Gloria Bistrita–Sugar Gliders (dél-koreai)
Augusztus 18., péntek, 11.00 (nemzetközi torna)
DVSC Schaeffler–Sugar Gliders
Augusztus 23., szerda 16.00
FTC-Rail Cargo Hungária–DVSC Schaeffler

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában