Futsal

2023.07.08. 14:26

A DEAC játékosa szeret nagy célokat kitűzni

Thiago jelenleg hazájában, Brazíliában gyűjti az erőt.

A 27 esztendős Thiago a gólokkal nem fukarkodott a 2022/23-as kiírásban, ugyanis az élvonalban huszonöt találatig jutott

Forrás: deac.hu

A DEAC férfi futsalosainak már nem sok idejük van a feltöltődésre, ugyanis az alapozás hamarosan elindul. Thiago jelenleg hazájában, Brazíliában gyűjti az erőt a következő idényre – írta a debreceni alakulat szombati közlésében.

– Próbálok minél több programot szervezni a szeretteimmel, ám nem csupán a láblógatásról szól ez az időszak, ugyanis egyéni edzésekkel hangolok a felkészülésre. Több gárda is megkeresett a nyáron, de úgy döntöttem, hogy maradok a DEAC-ban, így folytatódhat ez a szép történet, amely 2020-ban kezdődött. Úgy érzem, jól választottam, szeretek ebben a csapatban játszani. Az edzőváltás miatt (Elek Gergő helyett Tihanyi Csaba irányítja az együttesünket – a szerk.) valószínűleg valamelyest módosul a taktikánk, a legfontosabb feladatunk az lesz, hogy az új elemeket minél hamarabb megtanuljuk. Mindig szeretek nagy célokat kitűzni, remélem, hogy az új szezonban újra meghatározó szereplői leszünk a bajnokságnak. Sajnos idén több sérülés nehezítette a dolgunkat, emiatt a hatodik helyen végeztünk az NB I-ben. Összességében nem nyújtottunk rossz teljesítményt, de ha kicsit szerencsésebbek vagyunk, előkelőbb pozíció is összejöhetett volna – nyilatkozta a dél-amerikai kulcsjátékos.

A 27 esztendős Thiago a gólokkal nem fukarkodott a 2022/23-as kiírásban, ugyanis az élvonalban huszonöt találatig jutott. Az együttes reménykedik benne, hogy a légiós hasonló produkcióval rukkol elő az előttük álló idényben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában