Labdarúgás

2023.06.20. 16:14

Az első fecske: középpályást igazolt a Loki

Vajda Botond a DVSC első nyári igazolása

Forrás: DVSC

Amit portálunkon korábban már jeleztünk, valóra vált: leigazolta a DVSC a Diósgyőrben nevelkedett, 19 éves Vajda Botondot. A Vasutas első nyári igazolása 15 alkalommal lépett pályára az NB II.-ben, a tavaszi idényt a Tiszakécske csapatánál töltötte – jelentették be hivatalos oldalukon a piros-fehérek. 

Az U19-es válogatottban is figyelembe vett, Felvidékről származó labdarúgó az MLSZ fiatalszabályának is megfelel.  A leginkább a pálya bal oldalán számításba vehető játékost jelenleg 100 ezer euróra taksálja a mértékadó Transfermarkt oldal.

Vajda az első érkezője a Lokomotívnak, hiszen eddig csak távozói voltak a hajdúságiaknak: a Ferencvárosnak – a Transfermarkt szerint 1.2 millió euróért – eladott középpályás Baráth Péter, a gárdából fokozatosan kiszoruló, így két idény után távozó francia középső védő  Sylvain Deslandes és a télen érkezett, de a klubnál sok sót nem evett török-német középpályás Okan Aydin.

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában