Debrecen

2023.06.11. 15:56

Óriási küzdelemben maradtak le a dobogóról a debreceni asztaliteniszesek

A Kiskunmajsa rutinja sokat jelentett a bronzmeccsen.

Forrás: Czinege Melinda

Szombati vereségükkel biztossá vált, hogy a DAK-DEAC női asztalitenisz csapata a vasárnapi bronzmeccsen lesz érdekelt a Final Fourban. A Hódos Imre Sportcsarnokban 11 órakor kezdődött az összecsapás, amelyen a debreceniek a Kisunkmajsa együttese ellen mérték össze tudásukat. A cívisvárosiak nagyot küzdöttek, s kezdeményezően játszottak. A vendégek sem adták könnyen a bőrüket és 5-4-re megnyerték a találkozót, így ők végeztek a dobogó legalsó fokán. 

Fájó vereség 

Debreceni részről talán az egyik legjobb teljesítményt Halász Ella nyújtotta. A játékos a Haonnak nyilatkozott a bronzmeccs tapasztalatairól. – Tudtuk, hogy szoros meccs lesz, de jól kezdtük a találkozót, viszont mintha túlizgultuk volna a végét. Az első ilyen komoly megmérettetésünk volt, ám nagyszerű szezont tudhatunk magunk mögött. Mindenki küzdött az utolsó pillanatig, nagyon sajnáljuk, hogy vereség lett a vége. Nem lehet olyan szempontból hiányérzetünk, hogy ne tettünk volna meg mindent. Hálásak vagyunk a kilátogatóknak, sok erőt kaptunk tőlük. A jövőre nézve is hatalmas jelentősége lehet az itteni tapasztalatszerzésnek. Magamon egy picit úgy éreztem, mintha kapkodnék, de ebben is fejlődnöm kell majd. Biztos vagyok benne, hogy pár nap múlva szebb lesz ez a negyedik hely, s remélhetőleg, ha újra Final Fourt játszhatunk majd, akkor jobb eredményt fogunk elérni. Minden elismerésem a Kiskunmajsáé, hatalmasat küzdöttek és megérdemelten nyerték meg a párharcot – nyilatkozta a sportoló. 

OK 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában