Küzdősport

2023.06.25. 12:08

Csillogó érmekkel és kupákkal térhettek haza a Rácz Kickboxing Team tagjai Battonyáról

A résztvevők

Forrás: Rácz Kickboxing Team

Battonyán, a Barátság Kupán vett részt tíz versenyzővel a Rácz Kickboxing Team - olvasható a közösségi oldalukon. Mint írják, ez egy országos nyílt bajnokság, ahová már évek óta járnak. Hozzátették, a verseny a feltörekvő kezdő harcosok számára remek lehetőséget biztosít minél több mérkőzést vívni, valamint a rutinosabb sportolóknak is színvonalas versenyzési lehetőséget nyújt. 

Kiemelték, a csapatunk minden egyes tagja büszke lehet a teljesítményére, főleg annak tudatában, hogy számos harcos élete első megmérettetésén állt helyt és győzedelmeskedett. Az eredmények csillogó érmekben és kupákban mutatkoztak meg, a felnőtt korosztályban pedig a győztesek egy gyönyörű szép bajnoki övvel lettek gazdagabbak.

Eredmények:

Molnár Mátyás, gyerek 20 kg III. hely  

Takács Mirella, gyerek 45 kg I. hely

Tölcsér Ábel,  gyerek -33 kg I. hely

Karászi Levente, gyerek -25 kg I. hely 

Körmöczi Ingrid, serdülő -45 kg I. hely 

Nagy Viktor Péter, felnőtt -70 kg I. hely 

Hadnagy Máté, ifjúsági +75 kg II. hely

Tölcsér Krisztiánnak (serdülő +55 kg) és Karakóczi Balázsnak (serdülő -47 kg) most nem jött össze az éremszerzés, de ők is nagyszerűen helytálltak. Jeges Károly pedig visszalépett a küzdelmektől, mert út közben lebetegedett. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában