Bulvár

2024.05.15. 10:04

Erre senki sem számított: Fésűs Nelly lánya elárulta, milyen a tökéletes férfi

A fiatal modell megdöbbentő dolgot osztott meg egy podcastben.

Haon.hu

Senki sem számított arra, amit Horváth Csenge mondott

Forrás: Horváth Csenge / Instagram

Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge nemrég vendége volt a K-OSZ podcastnek, ahol Miskovits Marcival beszélgettek egy kicsit. Azonban a beszélgetésben volt egy nagyon izgalmas rész, amiben azt fejtegette a sztáranyuka lánya, hogy neki milyen srácok jönnek be igazán. Fény derült arra, hogy a modellkedéssel foglalkozó fiatal szépség szereti azt érezni, ha egy igazán domináns, erős pasi mellett van, viszont olyan dolgot mondott, amitől aztán mindenkinek leesett az álla – számolt be róla a Ripost.

A modell a következőket mondta: 

Tudom, hogy ezért meg fognak kövezni és már tudom azt, hogy ebből cikk lesz, de én szeretem azt érezni, ha akarna, akkor nagyon meg tudna engem verni, de nyilván nem fog, de hogy érzek egy ilyet.

Ezt senki nem akarta elhinni a stúdióban, de utána tisztázták, hogy nem arra gondolt, hogy valaki kezet is emeljen rá.

Ő Horváth Csenge ideálja?

A Bors korábban már beszámolt róla, hogy a fiatal modellről pletykák terjengenek, miszerint a botrányhős zenésszel, KKevinnel randizgatnak. Ha ez valóban így történt, akkor Csenge tényleg párjára találhatott, ugyanis köztudott, hogy a rapper nem tartja távol magát az agresszivitástól és a verekedésektől, sőt még egy bokszmérkőzést is vívott, amin azonban ő húzta a rövidebbet. Ez mind megjelenik a zenéiben, Instagram-történeteiben, sőt még a rajongói videókon is egyes régebbi koncertek után.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában