Labdarúgás

2023.06.14. 18:22

A DEAC futballistái kihozták a maximumot

Sándor Tamás csapatkapitány szerint ebben az idényben a bronznál nem volt több az együttesben.

Sándor Tamás (balra) | Forrás: Napló-archív

Harmadik helyen végzett az NB III. Keleti csoportjában a Debreceni Egyetem futballcsapata. A 2022/2023-as idényt ezzel eredményesen zárta a társaság. Az idény során felmerülő nehezítő tényezőkről és a gárda erényeiről Sándor Tamás, a fekete-fehérek játékosa nyilatkozott a DEAC honlapjának.

Az egyetemisták csapatkapitánya az utolsó mérkőzésen nem tudott pályára lépni, azonban sérülés már a múlté, el tudja majd kezdeni a nyári felkészülést az együttessel. A játékos megemlítette, hogy nemcsak ő, hanem több csapattársa is sokszor hiányzott keretből. Éppen ezért elégedettek lehetnek a megszerezett bronzéremmel. – Talán ebben az idényben nem volt több… Persze, akkor lehetnénk csak maximálisan elégedettek, ha megnyertük volna a bajnokságot, ám érzésem szerint az nagyon messze volt most tőlünk. Úgy vélem, ebből a szezonból kihoztuk a legtöbbet – fogalmazott.

Sándor Tamás szót ejtett arról is, hogy az idegenbeli eredményeik elmaradtak a hazaiakhoz képest. Úgy véli, ez visszatérő problémája a csapatnak, de egyelőre még nem találták meg mi okozza a formaingadozást.

A teljes interjút itt olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában