Labdarúgás

2023.06.27. 13:33

Népszerű videójátékban a DVSC játékosai? – videóval!

Egészen érdekes lenne ott látni a futballistákat.

Forrás: Napló-archív

Már javában zajlik a felkészülése a Loki futballistáinak, olyannyira, hogy a hétvégén már edzőmeccsen is pályára lépnek Ferenczi Jánosék. A kemény munka mellett azonban a klub alkalmazottjai a fanatikusok szórakozásra is gondolnak. 

Animációs szerepben 

A közösségi médiában egy ideje már terjed az a trend, amikor akár civil emberek, akár hírességek megnézhetik, hogy miként festenének a GTA (Grand Theft Auto) vidójátékában. Viccesebbnél viccesebb alkotások látnak napvilágot az interneten, amelyből a DVSC sem maradhat ki: az együttes két kiváló kapusát, Marko Milosevicset és Megyeri Balázst tekinthetik meg a rajongók a klub által közzétett videóban. Akárcsak a gólvonalon, úgy a játékban is vélhetően megállnák a helyüket a Vasutas hálóőrei. Egyelőre még nem dőlt el, hogy melyikükre számít elsőszámú kapusként Szrdjan Blagojevics, ám néhány héten belül az első tétmérkőzésen választ kaphatunk erre a kérdésre. 

OK 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában