Futsal

2023.04.23. 17:45

Hiába esélyesebbek az újfaluiak, komolyan kell venniük az Aramis elleni derbit is

Trencsényi János szerint a Budaörs ellen is ugyanolyan koncentráció szükséges, mint bárki más ellen.

Nagy Dánielék az Aramist fogadják

Forrás: Napló-archív

Fotó: Czinege Melinda

Vége a válogatott vb-pótselejtezős párharca miatt beiktatott bajnoki szünetnek, folytatódik az élvonalbeli férfi futsalosok pontvadászata. A felsőházi rájátszásban érdekelt MVFC Berettyóújfalu és a DEAC is hétfőn 18.30-tól lép pályára. Előbbi az Aramis SE együttesét látja vendégül a Pálfi István Rendezvénycsarnokban, utóbbi pedig Kecskemétre utazik. 

Épp a playoff felénél, vagyis öt forduló után jött a rövid pauza: a Mezei-Vill eddig három meccsét behúzta, emellett döntetlenből és vereségből is egy-egy szerepel a neve mellett. Az Aramisnak a hatcsapatos felsőházi küzdelmekben eddig nem sok babér termett, a hatodik jelenleg a budaörsi egylet. 

Le a kalappal

– Nem lebecsülve ellenfelünket, azért kijelenthető, hogy mi vagyunk a találkozó esélyesei. Ettől függetlenül nem szabad félvállról vennünk ezt az ütközetet sem. 

Annál is inkább, mert a fiatalok lelkesedésükkel és lendületükkel több gárda orra alá is borsot törtek már. Mondhatom, hogy eddig remekül szerepel a csapatunk, le a kalappal a srácok előtt.

Bár vár még ránk jó pár összecsapás, bízunk benne, hogy bejutunk a döntőbe. A Magyar Kupában, és a bajnokságban is ez a célunk, majd kiderül, sikerül-e – mondta el Trencsényi János, az MVFC vezetőedzője.

A debreceniekre egy ki-ki meccs vár a kecskemétiek ellen a Messzi István Sportcsarnokban. Február 24-én, a DESOK-ban 2–1-re győzték le Elek Gergő tanítványai a Kecsót, akkor Tóth Attila és Nagy Bence talált be a DEAC-ból. 

KSZD

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában