Labdarúgás

2023.03.17. 16:15

Egyik fél sem volt elégedett a döntetlennel a kis Loki és a Szoboszló összecsapása után

Iksz lett a vége, de Máté Péter és Szűcs János is úgy ítélte meg, a saját csapata volt a jobb.

1–1-es döntetlent hozott a kis Loki és a Szoboszló összecsapása

Fotó: Molnár Péter

Bepótolta egymás elleni elhalasztott mérkőzését a DVSC II. és a Hajdúszoboszló csapata, a felek csütörtökön a DEAC-pályán feszültek egymásnak. Az erős szél közepette lejátszott összecsapáson egy-egy gól esett, az első félidőben nem találtak be a gárdák, fordulás után azonban, az 54. percben Balla Mátyás szerzett vezetést a vendégeknek. Az 1–1-es végeredményt a 70. minutumban Kócs-Washburn Erik állította be, aki így egy pontot megmentett a hazaiaknak. 

Lássuk, miként látták a vezetőedzők a derbit. – Az első félidőben szembeszélben játszottunk, az elején volt egy-két lehetősége ellenfelünknek, de utána stabilak voltunk. A szünet után mezőnyfölényben játszottunk, kis túlzással akkor jöttek át először a mi térfelünkre, amikor a gólt kaptuk. Küzdelmes összecsapáson vagyunk túl, azt nagyon sajnálom, hogy sérülések miatt három kényszerű cserét kellett végrehajtanom, pedig már így is szűk volt a keretünk. Inkább szomorúak vagyunk, mint elégedettek, mert ezt a derbit meg lehetett volna nyerni – vélekedett Szűcs János, a Szoboszló mestere.

Máté Péter, a kis Loki trénere szerint ők voltak a jobbak, és rászolgáltak volna a győzelemre. – Volt egy-két olyan lehetőségünk, amelyeket az elmúlt mérkőzésekhez hasonlóan ismét kihagytunk. Úgy néz ki, hogy a tavaszi szezon kezdete óta sajnos mindig vesztes állásból kell felállnunk, muszáj kiderítenem, mi lehet ennek az oka. Pedig szépen kialakítjuk a lehetőségeket, de nem tudunk élni velük. Viszont a csapat erejét mutatja, hogy vissza tudtunk jönni a meccsbe. A Szoboszlónak is voltak helyzetei, de összességében az első félidőben az történt, amit mi szerettünk volna.

Az NB III. Keleti csoportjának 26. fordulójában a DVSC II. Tiszaújvároson vendégszerepel vasárnap 14 órától. A Hajdúszoboszló és a DEAC is ebben az időpontban lép pályára, előbbi a Tiszafüredet fogadja, utóbbi pedig az Igor Bogdanovics vezette Karcagot.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában