Beharangozó

2023.02.10. 08:59

DEAC: pályán a kosarasok, a röpisek és a futsalosok is

A Debreceni Egyetem jégkorongcsapata idegenben folytatja a FEHA19 elleni párharcot. A kosarasok és a futsalosok szintén vendégként lépnek pályára a hétvégén. A kézisek, a röpisek és a floorballosok itthon gyűjthetik be a pontokat.

Forrás: Napló-archív

Jégkorong

Nem áll jól a szénája a DEAC jégkorongcsapatának, hiszen a FEHA19 elleni playoff-kvalifikációs párharc első két mérkőzését elveszítette hazai pályán, így veszélybe került a negyeddöntőbe jutás. A három győzelemig tartó küzdelem vasárnap 17.30-kor Székesfehérváron folytatódik – olvasható a hirek.unideb.hu-n megjelent beszámolóban.

Kosárlabda

Az utóbbi három NB I/A-s bajnokiján diadalmaskodott a Debreceni Egyetem férfi kosárlabdacsapata. A 20. fordulóban idegenben játszanak Polyák Lászlóék: szombaton 18 órakor Oroszlányban, az MVM-OSE Lions alakulatától igyekeznek pontokat szerezni.

Futsal

A futsalbarátok sem maradnak mérkőzés nélkül. A DEAC férfi csapata hétfőn 19 órától a Nyírbátor otthonában, a Városi Sportcsarnokban lép pályára.

A női futsalosok is idegenben szállnak harcba az első osztályban, mégpedig az Újpest FC ellen február 11-én, szombaton 15:30-kor a Kistarcsai Városi Sportközpontban.

Röplabda

A férfi Extraliga középszakaszában, az első négy csapat küzdelmeiben jelenleg harmadik a DEAC. Szombaton 18 órakor a DESOK-ban szurkolhatunk a srácoknak, ellenfelük a tabellán mögöttük egy egységnyi lemaradással álló MÁV Előre SC-Foxconn lesz.

A női NB II Kelet alapszakaszában szereplő együttesre is hazai megmérettetés vár a hétvégén. Az egyetemisták vasárnap 14 órakor a Vidux-Szegedi RSE gárdáját látják vendégül a DESOK-ban.

Floorball

A férfi floorballozók ezen a hétvégén a Magyar Kupában lépnek pályára, mégpedig hazai környezetben, a Kecskeméti János Sportcsarnokban. Február 11-én, szombaton 16 órától az SZPK-DESEF Komárom A együttese lesz az ellenfél.

Kézilabda

A férfi NB I/B 17. fordulójában hazai mérkőzés vár az egyetemi alakulatra. A DEAC-osok február 10-én, pénteken 18 órakor a DESOK-ba várják szurkolóikat, az aktuális ellenfél a QHB-Eger gárdája.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában