Az év első tétmérkőzése

2023.01.06. 13:40

Kupameccsel indítja az évet a DEAC női futsalcsapata

Gajzágó Flóra szerint a Debreceni Egyetem alakulata annak ellenére sem számít sétagaloppra, hogy kétszer is simán verte a DVTK-t.

Forrás: deac.hu

A DEAC női futsalosai a mostani idényben eddig kétszer győzték le fölényesen a Diósgyőrt a bajnokságban: október elején hazai környezetben 10-0-ra, míg december közepén idegenben 6-0-ra diadalmaskodtak. Abban bízhatunk, hogy Quirikó Vivien tanítványai szombaton a Magyar Kupa-negyeddöntő első meccsén hasonló eredményt érnek el a diósgyőriek ellen a DESOK-ban. A borsodiak a sorozat előző kanyarjában a Tiszaföldvárt búcsúztatták (9-2), a debreceni együttes pedig az Újfehértót múlta felül 12-0-ra – emlékeztet a deac.hu.

– Nyilván önbizalmat adhat a legutóbbi két magabiztos siker, ennek ellenére nem becsülhetjük le az ellenfelünket – szögezte le Gajzágó Flóra. – Azokon a találkozókon nálunk volt többet a labda, emellett sok helyzetet kidolgoztunk. Abban bízunk, hogy holnap is hasonló forgatókönyv lesz, és előnyösebb helyzetből várhatjuk majd a visszavágót. A DVTK egyébként már több bajnokin bebizonyította, hogy nem érdemtelenül szerepel az NB I.-ben. Sérülés és betegség nem nehezíti az életünket, vagyis úgy fest, hogy teljes kerettel állhatunk ki az esztendő első tétmeccsére. Az ünnepek alatt mindenki kipihentette magát, külön örültem annak, hogy sok időt tölthettem a családtagjaimmal. Január másodikán álltunk újra edzésbe, szerintem felvettük a fonalat, a tréningek jó hangulatban zajlanak. Nem igazán szoktam újévi fogadalmakat tenni, ám akkor elégedett lennék, ha idén is olyan sikeres szezont futnánk, mint tavaly – hangsúlyozta 20 éves játékos, aki már bemutatkozhatott a magyar válogatottban.

A szurkolók ingyen tekinthetik meg a DEAC-DVTK kupamérkőzést, amelyet a DEAC Youtube-csatornája is közvetít majd élőben. A párharc második ütközetét a tervek szerint január 28-án rendezik Miskolcon.

Magyar Kupa-negyeddöntő 1. mérkőzés
DEAC – DVTK-Vénusz
2023. 01. 07. (szombat) 17:00, DESOK

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában