Kosárlabda

2022.12.11. 08:00

Az eladott labdák, és az erőtlen védekezés okozta a DEAC vesztét

David Dedek amiatt is bosszús volt, hogy rengeteg könnyű kosarat dobott a Fehérvár.

Forrás: Kiss Annamarie

Mindössze az első negyedben bírta tartani a lépést a Debreceni Egyetem férfi kosárlabda csapata az Alba Fehérvárral, melynek nem is lehetett más az eredménye, mint egy súlyos, 106–78-as vereség.

A debreceniektől csak az egyaránt 23-23 pontos Mocsán Bálint és Djordje Drenovac volt dicsérhető, David Dedek vezetőedző nem is volt elégedett a mérkőzést követő sajtótájékoztatón. – Az Alba megérdemelte a győzelmet, támadásban és védekezésben is jobbak voltak. A tizenkilenc eladott labdánknak, s a végig erőtlen védekezésünknek köszönhetően az ellenfelünk rengeteg könnyű kosarat dobott, valamint rendre üres helyzeteket dolgozott ki, így esélyünk sem volt. A következő fordulókban a közvetlen riválisokkal találkozunk majd, szeretnénk szépen zárni a naptári évet – értékelt a szlovén szakember.
A DEAC legközelebb a Budapesti Honvédot fogadja, a mérkőzést december 17-én, szombaton 18 órától rendezik az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban.

MSZ
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában