Labdarúgás

2022.11.04. 14:28

Varga József magabiztos játékban reménykedik

Az Újpest és a Kecskemét ellen is fontos gólt szerző játékost kérdezték.

Forrás: MW-archív

Ebben a bajnokságban nincs könnyű meccs, az összes találkozóra maximálisan fel kell készülni és koncentráltnak lenni; nehéz pontokat gyűjteni, az otthonukban játszó csapatok mindenképpen nyerni akarnak, vélhetően a Vasas is így áll hozzá a vasárnapi összecsapáshoz – nyilatkozott a DVSC honlapján Varga József, a Loki középpályása.
Mint mondta, a 2022-ből hátralévő három mérkőzésre ők is kitűztek egy célt a csapaton belül, ennek megfelelő szellemiséggel lépnek pályára.

– Remélem, magabiztos játékkal rukkolunk elő, a kecskeméti második félidőhöz hasonlóval. Ha azt hozni tudjuk az elejétől fogva, bízhatunk abban, hogy elhozzuk a három pontot. Számomra sokat jelent, hogy bízik bennem a vezetőedző, a többieken is azt látom, hogy mindenki motivált. Bár jómagam nem a legfiatalabb generációhoz tartozom, bizonyítani szeretném, hogy tudok segíteni a csapatnak. Mostanában kijött a lépés, de ez semmit sem ér, ha a gárda nem sikeres – fogalmazott Varga József. 

A DVSC az OTP Bank Liga 14. fordulójában, vasárnap 15.15 órától egyik közvetlen riválisa, a Vasas otthonában szerepel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában