DVSC

2022.11.25. 11:19

Jászberénybe megy a kis Loki advent első vasárnapján

Forrás: dvsc.hu

Mindössze két forduló van már csak hátra az NB III.-as bajnokság őszi szezonjából, ami azt jelenti, hogy a jövő hétvégén pihenőre vonulnak a csapatok. Addig viszont két fontos találkozó is vár a kis Lokira, amely elsőként Jászberényben lép pályára november 27-én, vasárnap 13 órától, hívja fel a figyelmet a dvsc.hu.

A tabella 18. helyén álló házigazdák három meccs óta nyeretlenek, hazai pályán 2 győzelem, 2 döntetlen és 4 vereség a mérlegük. A legutóbbi fordulóban Füzesgyarmaton szenvedett 4-2-es vereséget a Jászberény, melynek soraiban többek között megtalálható a komoly NB I.-es rutinnal rendelkező Remili Mohamed, valamint a korábban a DVSC Labdarúgó Akadémián pallérozódó Perevuznik Makszim.

A DVSC II. a szép győzelmeknek köszönhetően már a 6. helyet foglalja el a kiírásban. Az elmúlt játéknapon a BKV Előre együttesét fogadták Máté Péter fiataljai, akik az 1-2-es félidő után gáláztak, és 6-2-re kiütötték fővárosi ellenfelüket.

A vasárnap 13 órakor kezdődő Jászberény-DVSC II. találkozó érdekessége lesz, hogy egy női játékvezető, Urbán Eszter dirigál majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában