Starndröplabda

2022.10.06. 17:34

Átadtak a díjakat a legjobbaknak

Fehérvári Vivien két kategóriában is győzedelmeskedett.

Forrás: Molnár Péter

Ahogy arról már röviden beszámoltunk, csütörtökön megtartották a Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság ünnepélyes díjátadóját. Az eseménynek a Manna étterem adott otthont, ahol a győztesek Szombathy András főszervezőtől, a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség elnökétől vehették át az okleveleket és a kupákat. 

Forrás: Molnár Péter

Beszédében Szombathy András megköszönte a bajnokság névadójának a támogatást, valamint az étterem vezetésének, hogy helyt adtak az eseménynek, majd méltatta a játékosok által elért eredményeket. 

– Azokban az időkben, amikor szinte napról-napra hagyják abba a sportolók a röplabdázást, vannak akik folyamatosan odateszik magukat, és mindenfajta megbecsülés nélkül járnak edzésre, mérkőzésekre.

Külön szeretném kiemelni Pálfi Kittit és Fehérvári Vivient, akik a tavalyi U19-es korosztály megnyerése után idén már a felnőttek mezőnyében diadalmaskodtak, akik minden foglalkozáson, és meccsen ott vannak – méltatta a kettőst a szakember, aki ezután elmondta, jövőre is a Tikkadt Szöcske név alatt fut majd a 7 vagy 8 fordulósra tervezett sorozat.

MSZ

A díjazottak:
Női páros kategória:
Fehérvári Vivien, Pálfi Kitti 26-26 pont
Leány U18-as kategória:
Dóka Vivien, Magyar Fruzsina 29-29 pont
A legjobb mindig együtt induló páros: Dobi Fanni és Rózsa Viktória
Férfi páros kategória:
Nádasdi Péter 25 pont
Vegyes páros kategória:
Fehérvári Vivien 22 pont

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában