Lovaglás

2022.09.12. 08:52

Mindhárom napra jutott debreceni siker

Pénteken és vasárnap Szabó Gábor, míg szombaton Nibolensky állhatott dobogóra.

Forrás: Kovács Petronella

Péntektől vasárnapig 39. alkalommal rendezték meg a Nemzeti Lovardában a 6,4 millió összdíjazású Tenyészversenyt a fiatal lovak számára – közölte a deac.hu. Már az első napon DEAC-sikerrel kezdődött az esemény, ugyanis az utánpótlás lovak elődöntőjében a Kannan apaságú H-Secret by Boris és ifj. Szabó Gábor vezették a tiszteletkört. 

Szombaton 105 centiméteres magasságon zajlott 33 indulóval, 500 ezer forint kiemelt összdíjazásért a négyéves lovak kategóriája, amelyben a DEAC lovasa és Nibolensky a harmadik helyen zárt. 

Vasárnap a 39. Tenyészverseny utolsó versenyszáma a 7-8 éves, azaz utánpótláslovak döntője volt húsz indulóval. A tét hatalmas volt, hiszen a Díjugrató Szakág 2,4 millió forint összdíjazást ajánlott fel a helyezetteknek. 

A versenyt Kovács Roland nyerte Messloubetával, a második helyről pedig összevetés döntött, itt végül ifj. Szabó Gábor és a Kannan apaságú H-Secret By Boris szerezte meg az előkelő helyezést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában