K1

2022.08.24. 16:51

Meghódították a kétegyházi Fight Night közönségét

Hasznos tapasztalatokkal gazdagodtak a Lókodi Fight Club harcosai.

Forrás: Lókodi Fight Club

Szép győzelmeket arattak a Lókodi Fight Club harcosai a kétegyházi Pogácsafrsztivál egyik fő attrakciójának számító Fight Night elnevezésű gálán. A WFC szervezet égisze alatt megtartott viadalon összesen 21 mérkőzést rendeztek K1, K3 és MMA versenyrendszerben.

A hajdúsági klub négy harcossal nevezett, sajnos Ötvös Lórántnak, aki pont a főmeccset vívta volna elmaradt az ütközete, mert ellenfele koronavírusos lett.

Lókodi Attila, a sportolók edzője elmondta a Haonnak, sajnálták nagyon a meghiúsult összecsapást, hiszen Ötvös Lóránt is sokat készült az összecsapásra. – A gála főmeccse lett volna, de ilyenek megtörténnek, el kell fogadni. A másik három versenyzőm viszont szorítóba lépett, közülük Nyíri Bence sajnos pontozással kikapott, ám hozzá kell tennem, hogy míg ő 84 kg volt, az ellenfele 92 kilot nyomott, tehát 8 kilós súlyelőnnyel rendelkezett. Bence ennek ellenére vállalta az amatőr K1 szabályrendszerű küzdelmet és a 3x2 menet végén megosztott pontozással kapott ki.

Forrás: Lókodi Fight Club

A mindössze 16 éves Litvák Levente újabb meccsét nyerte meg félprofi K1 szabályrendszerben, és ami tovább növeli a siker értékét, hogy felnőtt ellenféllel szemben. Leventét majd MMA-ban szeretnék szerepeltetni, jelenleg az állóharcot gyakoroltatjuk vele, mert a múltjából fakadóan földharcban viszonylag rutinos. A 19 esztendős Lőrinczi Imre kubai származású ellenfelével az este meccsét vívta mind a szurkolók, mind a bírók visszajelzései alapján. Látványos, óriási küzdelem volt, melynek a végén egyhangú pontozással Imrét hozták ki győztesen, megérdemelten. Nagyon büszke vagyok mind a három versenyzőre, küzdőszellemből ötös mindhármuknak – értékelt Lókodi Attila.

Forrás: Lókodi Fight Club


Zárásként az edző elmondta, az elkövetkező időszakban a birkózás, a földharc kerül előtérbe, így leginkább grappling versenyeken fognak indulni tanítványai, majd ősz végén következik a szlovák MMA bajnokság, amely komoly megmérettetés lesz.

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában