Mindenki talált elfoglaltságot

2022.05.01. 19:05

Családi napot tartott a DEAC

Lóczi Lászlóné Kovács Marianna elmondta, ez az esemény az egyik legfontosabb volt a klub életében.

Forrás: Molnár Péter

A Debreceni Egyetem sportklubja három évvel ezelőtt rendezte meg először a Családi és Futónapot, vasárnap pedig ismét várták az érdeklődőket az Egyetem tér és a Dóczy utcai Sportcampuson.

Az eseményen senki sem unatkozhatott, korosztálytól függetlenül mindenki megtalálta a számára legérdekesebb elfoglaltságot. Az ifjúság a „DEAC-Ka-Land” segítségével izgalmas feladatokon keresztül ismerhették meg a klub egyes szakosztályait. A legügyesebb versenyzők között pedig aláírt kosár-, jégkorong- vagy éppen labdarúgómezeket sorsoltak ki. A délelőtt több száz érdeklődőt vonzó eseményen a felnőttek többnyire a futópályán, a teniszpályán és a lelátó mellett a bográcsok körül töltötték az időt. A fiatalabbak pedig leginkább a műfüvön futballoztak, célba dobtak, ketrec fociztak, dartsoztak, kipróbálták a petanque-ot, valamint figyelték a DEAC fiatal vívóinak és karatésainak bemutatóját.

Forrás: Molnár Péter

A Dóczy utcai Sportcampus területén az érdeklődők megismerkedhettek az egyesület történelmével, megtekinthették az oDEon egyetemi színház egyedülálló „Hair” színdarabjának részletét, vagy éppen a DEAC cheerleadereinek látványos bemutatóját csodálhatták meg. Ugyanitt a legkisebbek zenés, interaktív mulatságon vehettek részt az Aqua Manó Party szervezésében.

Forrás: Molnár Péter

A kiváló hangulatú eseményen Lóczi Lászlóné Kovács Marianna, a DEAC ügyvezetője nyilatkozott a Hajdú-bihari Naplónak. – Ez a rendezvény az egyik legfontosabb a klub életében, először három esztendeje tartottuk meg, amikor az egyesületünk a 100. születésnapját ünnepelte. Az volt a tervünk, hogy hagyományt teremtünk ebből az ünnepélyből, de sajnos kétszer is el kellett halasztanunk a koronavírus-járvány miatt. Örülünk, hogy idén végre újra itt lehettünk, és ehhez az időjárás is kedvezett – fogalmazott.

Az ügyvezető azt is elmondta, ez egy valódi családi rendezvény volt, az összes programot úgy alakították ki, hogy a legkisebbektől az idősebb korosztályig mindenki megtalálhatta a számára kedvező elfoglaltságot.

A családi napra a klub délelőtt 10 órától egészen korai estig várta az érdeklődőket.

AB

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában