Gyász

2022.04.20. 10:00

Toldi Zsuzsi megható szavakkal búcsúzott Cedric McMillantől

A debreceni kötődésű sportoló a közösségi oldalán emlékezett meg a testépítőről.

Toldi Zsuzsi és Cedric McMillan barátok voltak | Fotó: Toldi Zsuzsi-archív

A napokban borzasztó tragédia rázta meg a testépítés világát: elhunyt a 44 éves Cedric McMillan. Több hírportál közlése szerint az Arnold Classic-győztes világhírű sportolót az edzőteremben érte a halál, szívrohamot kapott, és már nem tudták megmenteni az életét. 

Örökké emlékezni fog 

Többen megemlékeztek a kiváló sportoló érdemeiről a közösségi oldalukon, köztük Toldi Zsuzsi debreceni kötődésű fitneszmodell, aki megható sorokat közölt közösségi oldalán. – Haragot érzek, szomorúságot és fájdalmat! Cedric, olyan voltál nekem, mint egy távoli testvér! Tíz év barátság köt minket össze, és bármi történjen is velünk, ez megszakíthatatlan, a szeretet energiája mindig összeköt minket. Az ismeretségünk az együtt töltött expókon kezdődött, mindig sokat viccelődtünk, cikiztél, hogy túlbuzgóan szeretem a kutyákat, én vissza téged, hogy te meg a gyerekeket. Szuper apa voltál, tudom, hogy neked ők és Patty voltak a minden. Túlteljesítettél még egy jó anyán is! – olvashatók Toldi Zsuzsi soraiban. 

Toldi Zsuzsi és Cedric McMillan barátok voltak | Fotó: Toldi Zsuzsi-archív

– Az évek és a sok közös Scitec-utazásaink folyamán mély barátsággá vált a kapcsolatunk, a vicces, kedves nagy ember mögött egy tiszta szívű, őszinte és nagyon érzékeny kisfiú voltál. Emlékszem, hogy elérzékenyültél és elcsuklott a hangod, amikor elvittelek egy tradicionális magyar étterembe, mert tudtad értékelni, ha valaki szeretetből tett érted dolgokat. Értékeltél minden egyes rajongót, sportolót, mindenkihez pozitívan álltál, és mindig kifejezted a háládat, soha senki felé nem volt egy rossz gesztusod sem – osztotta meg követőivel gondolatait. 

Toldi Zsuzsi kifejtette, McMillan a mai napig odafigyelt rá, tanácsokkal látta el. Rossz számára bele­gondolni, hogy soha többet nem lesznek mély beszélgetéseik. – Szerettem volna bemutatni neked Teodort, de biztos vagyok abban, hogy eljössz néha, és meglátogatsz minket itt. A semmiből küzdötted fel magad a világ egyik leghíresebb és legegyedülállóbb atlétájává, nagyon büszke vagyok rád. Egy hihetetlen jó emberrel, kiváló és egyedülálló sportolóval, egy ikonnal és szuper apával lett kevesebb ez a föld. Nagyon hiányozni fogsz. Mindig egy nagyon vicces, csupa szív embernek fogsz megmaradni mindenkiben – fogalmazott. 

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában