NB III.

2022.04.01. 21:10

A Salgótarján ellen folytatja a kis Loki

Forrás: dvsc.hu

Két győzelemmel a háta mögött várja soron következő bajnoki mérkőzését a DVSC második csapata, amely a Salgótarjánt fogadja vasárnap 16 órától a DEAC-pályán, olvasható a debreceniek hivatalos honlapján.

 

A kis Loki remek teljesítményt nyújtott elmúlt két bajnokiján, elsőként sima sikert aratott a Tállya felett idegenben (0-4), míg az elmúlt hétvégén hazai pályán ütötte ki a Sényőt (5-1). Két találkozó alatt tehát 9 gólt szereztek a debreceni fiatalok, akik a tabella 17. helyén álló salgótarjániak ellen gyarapítanák találataik és pontjaik számát.

 

A nógrádiak 3 győzelem mellett 9-szer játszottak döntetlent, és 15 alkalommal szenvedtek vereséget az idei kiírásban, ám legutóbbi két meccsükön veretlenek maradtak: a Békéscsaba II. és a Tiszafüred ellen egyaránt 1-1-et játszottak.

 

A DVSC II. tehát zsinórban harmadik győzelmére készül, egy újabb sikerrel pedig még nagyobb lépést tenne a középmezőnyhöz való felzárkózáshoz. A vasárnap 16 órakor kezdődő találkozót a debreceni szurkolók élő streames közvetítésen keresztül is láthatják. A játékvezető Muhari Gergő lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában