Éremeső

2022.03.16. 12:14

Remekeltek a Rácz Kickboxing Team Sportegyesület ifjai Békéscsabán

Mindenféle színű érem került az idei kickbox diákolimpiáról Hajdú- Bihar megyébe.

Fotó: Rácz Kickboxing Team Sportegyesület

Megyénkből a Rácz Kickboxing Team Sportegyesület 12 versenyzővel indult el a rangos viadalon - számoltak be közleményükben.

 

2022. Március 12-én szombaton az ország legjobb diák kick-boxasai Békéscsabán a megújult városi sportcsarnokban gyűltek össze, hogy megküzdjenek egymással a diákolimpiai címekért. A verseny egyben válogató is volt az őszi dublini világbajnokságra. 

 

A megmérettetésre az ország 11 megyéjének 49 településéről 158 iskola 249 tanulója érkezett, több szabályrendszerben 411 nevezést regisztráltak.

 

Ebben a népes és nívós mezőnyben a kabai és nádudvari fiatalok remekül teljesítettek, és fényesen csillogó érmeket és értékes ranglista pontokat szereztek. Garai Nóra élete első diákolimpiáján rögtön bajnoki címet hozott el, míg Nagy Tamás, Ráczék utánpótlás Európa-bajnoka már új korcsopártjában indult, és egészen a döntőig menetelt lehengerlő bunyókat bemutatva. Sajnos a fináléra nem tudott kiállni az elődöntőben összeszedett kézsérülése miatt. Így összesen 6 bronz, 4 ezüst és 1 aranyérem a csapat diákolimpiai termése. 

 

A Rácz Kickboxing tovább folytatja a felkészülést a versenyekre, legközelebb március 27-én Veresegyházán a Ragadozó kupán fognak szerepelni megyénk fiatal harcosai.

 

A diákolimpiára Rácz Krisztián edző és Rácz Lajos a sportegyesület elnöke kísérte el a versenyzőket.

 

Az eredmények

 

Első helyezett:
Garai Nóra

 

Második helyezettek:
Nagy Tamás, Szabó Balázs, Molnár Mendel, Makula László

 

Harmadik helyezettek:
Molnár Molli, Győrfi Veronika, Szűcs Botond, Batíz Botond, Tölcsér Krisztián
Garai Nóra

 

Ötödik-nyolcadik helyezett:
Mezei Máté, Egri Máté

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában