Labdarúgás

2022.02.17. 15:14

Pávkovics: minden pontnak nagy jelentősége van

A Loki a Puskás Akadémiával csap össze.

Forrás: DVSC

A Puskás Akadémia ellen folytatja szereplését a Loki, amely vasárnap 15.30 órakor lép pályára a Pancho Arénában. A találkozóról a csapat védőjét, Pávkovics Bencét kérdezte a klub.

– Minden mérkőzés nagyon nehéz az NB I.-ben, ha pedig a tabellát nézzük, láthatjuk, hogy minden pontnak nagy jelentősége van – kezdte Pávkovics Bence. – Azt gondolom, a Mezőkövesd elleni meccs csak egy botlás volt, melyet mindenképp szeretnénk kijavítani. Kellemetlen ellenfél a Puskás, de feltérképeztük őket, jó meccsre számítunk. A múlt hétvégi találkozónk előtt jól működött a védelmünk, viszont nem szabad annyi gólt kapni, mint akkor. Szeretnénk nullára lehozni a meccset, elöl pedig gólra törően kell játszanunk – zárta szavait Pávkovics Bence, aki hosszú kihagyás után tért vissza januárban, de a jól sikerült felkészülésének köszönhetően maximálisan visszanyerte az erejét.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában