Labdarúgás

2021.12.29. 17:04

Átigazolási pletykák a Loki háza tájáról

Rutinos futballisták válthatnak csapatot a következő esztendő elején.

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Alig, hogy véget ért a labdarúgó NB I. őszi szezonja, máris elindult a pletykaáradat a DVSC átigazolásai kapcsán. A lehetséges távozók oldalán Gróf Dávid neve merült fel komolyabban, akit a ciprusi AEL Limasszol nézett ki magának. Az érkezőkkel kapcsolatos pletykák két játékosról szólnak az utóbbi napokban.

 

Az egyikük Asmir Suljic, a 30 éves futballista ebben az idényben csupán öt NB II.-es bajnokin jutott szóhoz a Diósgyőrben, holott a magyar élvonalban korábban a MOL Fehérvár FC és az Újpest színeiben 125 találkozón lépett pályára, ezeken 12 gólt szerezve. A boon.hu úgy tudja, hogy 

az októberben a tartalékcsapathoz átirányított Suljic nem tér vissza a felnőttekhez, így kérdés, melyik együtteshez igazol a télen. A Transfermarkt szerint Suljic szerződése a DVTK-nál 2023 nyarán jár le.

 

A másik labdarúgó Elek Ákos, aki az internetes zuhanyhíradó szerint Loki célkeresztjében lehet. A 33 esztendős középpályás játékjogát jelenleg a Fehérvár birtokolja, szerződése a Transfermarkt szerint 2022 júniusában jár le a csapatánál. Elek korábban a magyar válogatottban 48 mérkőzésen jutott szóhoz. A forrás azt is hangsúlyozza, hogy a középpályás másfél éve nem kapott lehetőséget a piros-kékek első csapatában, azóta csupán NB III.-as meccseken bizonyíthatott. A DVSC vezetőedzője, Joan Carrillo jól ismerheti, hiszen a Vidinél már dolgozott a futballistával.

 

A DVSC korábban jelezte, hogy ezután sem kíván reagálni a minden alapot nélkülöző átigazolási hírekre, mint ahogy eddig, ezt követően is a tényekre alapoz.

 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában