sport és tanulás

2021.11.21. 12:02

Több fronton is helytáll a DEAC-os Bényei Balázs

A jobbhátvéd a Debreceni Egyetemen végzi tanulmányait.

Bényei Balázs (elöl) nemcsak a pályán, hanem a padban is jól teljesít | Fotó: Napló-archív

Fotó: KOVÁCS PÉTER

A Hajdú-bihari Naplónak beszélt a DEAC jelenleg sérülésből lábadozó játékosa arról, hogy miért a sportközgazdász szakot választotta, illetve arról, hogyan halad a felépülése. – Pályafutásom vége felé közeledve érdemes volt azon gondolkoznom, hogy mit is szeretnék csinálni, ha szögre akasztom a stoplist. A sporttól nem szeretnék elszakadni, ezért esett a választásom alapszakon korábban a sportszervező szakra, illetve idén sportközgazdász mesterszakra. Az is benne van a pakliban, hogy egyszer a pálya széléről irányítsak egy csapatot, bár nem ez a prioritásom – ismertette a sportoló, s azt is megemlítette, hogy egy hónap múlva kezdheti el a futóedzéseket.

Bényei Balázs (elöl) nemcsak a pályán, hanem a padban is jól teljesít | Fotó: Napló-archív

Arról kérdeztük még Bényei Balázst, hogy mennyire tudja összeegyeztetni a tanulást a focival. – Igazság szerint a sérülésem miatt még nem tudok a csapattal együtt edzeni, így valamilyen szinten könnyebb dolgom van, mert ott tudok lenni az órákon. Azonban ha minden jól megy, hamarosan visszatérek a csapattréningekhez, és egyszerre a kettő biztosan megterhelő lesz – zárta gondolatait a hátvéd.

Orosz Krisztofer

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában