főnixfitt

2021.10.08. 12:49

Jubilál a nagyon sokak által kedvelt fitnesznap

Együtt, közösen is tehetünk ismét a bizonyos „beachbodyért”.

Fotó: Czinege Melinda

Az idei karácsonyi „bejglikóma” után a Debreceni Sportcentrum ismét gondoskodik arról, hogy mindenki ledolgozhassa a felgyülemlett kilókat, és tegyen az egészségéért, bejelentették ugyanis, hogy 2022. január 8-án ismét lesz FőnixFitt, immáron ötödik alkalommal.

– Kiemelt célunk, hogy ne csak a profi sport legyen jelen a városban, hanem a tömegsport is – mondta el Széles Diána, Debrecen alpolgármestere az eseményhez kapcsolódó sajtótájékoztatón. Azzal folytatta, hogy ezen a rendezvényen komplexen lehet tenni az egészségért, ő pedig eddig is, mint résztvevő volt jelen, és ezúttal is ott lesz. – Nagyon várjuk, hiszen tavaly elmaradt a jól bevált évkezdő edzés, pedig nagyon fontos a közösségi szellem a mozgásban is – mondta az alpolgármester. Dékán Tamás arról beszélt, hogy ez már egy mini jubileuma lesz az eseménynek, melyen a bevált programokat szeretnék felturbózni. – Minél több embert várunk, hogy tudjon mindenki magának megfelelő mozgásformát választani – mondta.

Fontos tudnivalók

A sajtótájékoztatón a Debreceni Sportcentrum ügyvezetője, Becsky András a megújult Főnix Csarnokról ejtett szót, amely épp a hetekben ölti fel új formáját, a FőnixFitt pedig a jövő év első rendezvénye lesz. – Ami látható elem, az minden megújul – mondta el az ügyvezető.

A fellépők között ott lesz Béres Alexandra, Sifter Tímea és Péntek Enikő is. A jegyértékesítés pénteken elindult, jelenleg úgy tűnik, hogy védettségi igazolványhoz kötött a rendezvény.

Palánki István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában