nb III.

2021.09.24. 14:45

Salgótarjánba utazik hétvégén a kis Loki

Vasárnap idegenben lép pályára a DVSC második csapata

Fotó: dvsc.hu

Fotó: Picasa

Nincs megállás a harmadosztály küzdelmeiben, vasárnap újabb fordulót rendeznek a Keleti csoportban. A DVSC második csapata eredetileg hazai pályán fogadta volna a Salgótarjánt, ám a két klub pályaválasztói jogot cserélt, így a debreceni fiatalok idegenben küzdenek meg a három bajnoki pontért, mutat rá a Loki hivatalos honlapja.

Fotó: dvsc.hu

Egyik félről sem mondható el, hogy túl jó formában lenne, a Salgótarján még nyeretlen az idei kiírásban, egy döntetlen mellett hét vereség a mérlege, így jelenleg a tabella 19. helyén áll. A hétközi fordulóban a Tiszafüredet fogadta, de 3-0-s vereséget szenvedett. A kis Loki sem tudott nyerni, a Sényő otthonában elszenvedett 2-0-s vereség után 6 szerzett ponttal továbbra is a 16. helyen áll.

A Salgótarján-DVSC II. bajnokit tehát szeptember 26-án, vasárnap 16 órától rendezik a Nógrád megyei városban. A játékvezető Sándor Csaba lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában