Toborzó

2021.09.21. 13:52

Kiválasztót tart a DVSC Kézilabda Akadémia

2007-2008-2009-es születésű lányok jelentkezését várják.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Kiválasztót tart a DVSC Kézilabda Kft. október 26-án 10 órától a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. A kézilabdázásban jártas, a korosztályának megfelelő technikai, taktikai és fizikai képességekkel rendelkező 2007-2008-2009-es születésű lányok jelentkezését várják a szervezők. A kiválasztón a jelentkezők képességfelmérése zajlik majd a DVSC Kézilabda Akadémia elismert szakemberei által – olvasható az akademia.dvsckezilabda.hu-n. Az akadémiára felvételt nyerő sportolók beiskolázását és kollégiumi elhelyezését az akadémia igény szerint biztosítja. A kiemelkedő tanulmányi és kiváló képességgel rendelkező kiválasztott játékosok ösztöndíjban részesülhetnek.

Jelentkezni a kezilabda[pont]akademia[kukac]dvsckezilabda.hu email címen lehet a személyes adatok (születési hely, idő, anyja neve, lakcím, jelenlegi klub) megadása után. A jelentkezés határideje október 20.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában