vízilabda

2021.09.30. 08:00

Eredményes szezonban bízik a gyerekek új edzője

Három korosztályban is harcolnak a magyar bajnokságban a DVSE fiataljai.

Fotó: dvse.hu

Elkezdődtek az utánpótlás bajnokság küzdelmei a magyar vízilabdában. A Debreceni VSE gyermek, serdülő és ifjúsági csapata idén is a kiemelt bajnokságban szerepel az ország tizenhat legjobb együttese között. A legfiatalabbak újonnan kinevezett vezetőedzője pedig Fehér László lett.

Fotó: dvse.hu

A kezdetekről a következőket mondta az új tréner: – Szerencsére csaknem az egész keret a rendelkezésemre állt már a kezdetektől. Alapozással kezdtünk, melyben úszás, erősítés, és kondícionálás is volt, majd jöhettek a labdás feladatok. Az alapozás végén Szarvason vettünk részt egy korosztályos tornán, melyet megnyertünk. Összességében elégedett vagyok ezzel az időszakkal. Fehér László azt is elmondta, jól tudja, hogy nagyon sok munka áll még előttük, és látják, hogy miben kell még fejlődniük. Természetesen a célokról is beszélt az edző.

– A legfontosabb, hogy olyan játékosokat neveljünk, akik aztán a fentebbi korosztályokban is megállják majd a helyüket. Fontos a folyamatosság, eddig is erre törekedtünk. Ezek a fiúk pedig már fejben is kezdik érteni a vízilabdát, ezért a sport ezen részére is kiemelt figyelmet fordítunk – mondta.

A kihívásai között azt említette meg, hogy gyermek csapat vezetőedzője még nem volt, de az elmúlt évtizedes tapasztalatszerzése alapján reméli, hogy egy eredményes szezon vár rá(juk).

Palánki István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában