nb III.

2021.08.22. 20:39

Most nem volt szerencséje a DEAC-nak, gól nélküli döntetlent játszottak

Megszakadt a Debreceni Egyetem labdarúgócsapatának kiváló szériája.

Derencsényi István / deac.hu

A DEAC futballistái a Putnok otthonában folytatták a szereplésüket a labdarúgó NB III.-ban. Mint a deac.hu írja, a Sándor Tamás vezette szakmai stáb nem számíthatott az előző fordulóban súlyosan megsérülő Bényei Balázsra. Az együttesben először kezdett tétmérkőzésen Lakatos Benjámin, akit a nyáron adott kölcsön a DVSC.

A találkozó elején kicsit „kóstolgatták” egymást a csapatok, aztán egyre inkább átvette a kezdeményezést a DEAC. A huszadik percben egy szögletet követően Papp Ferenc lövésénél szerencséje volt a borsodiaknak, hiszen a labda a kapufán csattant. Tíz minutummal később Lakatos lódult meg, majd az ígéretes centerezéséről néhány centivel maradt le Székely Dávid.

A szünetben cserélt Sándor Tamás, Lakatos helyére Tochukwu érkezett. A folytatásban további módosításokat hajtott végre a tréner, Trencsényi Bence például ifjabb Sándor Tamást váltotta. Ez a változtatás majdnem három pontot ért, de Trencsényi a kapufát találta el a 69. percben.

Sajnos három győzelem után a DEAC-nak most be kellett érnie a döntetlennel, de az mindenképpen pozitívum, hogy négy forduló után is kapott gól nélkül állnak. Spitzmüller Istvánékra a jövő héten Magyar Kupa-összecsapás vár a Tarpán.

A tények

Labdarúgó NB III Keleti csoport, 4. forduló

Putnok FC-DEAC 0-0

A DEAC összeállítása: Tóth D. – Virág, Papp F., Orosz – Lakatos (Tochukwu 46.), Sárosi (Bidzilya 57.), Spitzmüller, ifj. Sándor T. (Trencsényi 67.), Al-Sheraji Rauf Mohamed (Soltész 77.) – Székely D., Bereczki (Sidibe 57.). Vezetőedző: Sándor Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában