Homokon is megy nekik

2021.07.29. 16:01

Újra érmet szerzett a DEAC a strandfoci ob-n

Üveges Katalin elmondta, a Debreceni Egyetem csapatának teljesítménye az utolsó meccsekre sokat javult.

Forrás: Magyar női strandlabdarúgás/ Facebook

A DEAC női futsalosai a tavalyi évhez hasonlóan idén is bebizonyították, hogy a homokon sem jönnek zavarba. Az együttes az előző évben a második helyen végzett a strandfoci ob-n, míg idén a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Egyébként a pontvadászatot két hétvége alatt rendezték meg – írja a deac.hu.

– Kihoztuk magunkból a maximumot, ezt bizonyítja, hogy a bajnok Tolna ellen csak büntetőkkel kaptunk ki, míg a másodikként záró Keresztes Lovagok csapatát legyőztük. Akadtak olyan meccseink, amikor nem igazán jött ki a lépés, de a második hétvégén már jobb teljesítményt nyújtottunk. A torna előtt az éremszerzés volt a célunk, örülünk, hogy ezt megvalósítottuk. Egyébként nagyon sűrű volt a mezőny, gyakran apróságok döntötték el egy-egy találkozó végkimenetelét – értékelt a játékos-edző, Üveges Katalin.

A lányok jelenleg a csongrádi edzőtáborban gyűjtik az erőt az új szezon kihívásaira, azonban nem sok idő jut a láblógatásra, hiszen napi két tréning mellett felkészülési találkozók is szerepelnek a programban.

– A játékosok csak dicséretet érdemelnek, mivel maximális fordulatszámon és nagy akarattal teszik a dolgukat. Jelenleg a kijevi torna szerepel a fókuszban, arra próbálunk minél inkább ráhangolódni. A kemény munka mellett igyekszünk különböző csapatépítő programokat is szervezni. Azt fontos kiemelni, hogy ismét ideális körülmények között dolgozhatunk – zárta mondandóját Üveges Katalin.

A DEAC eredményei a strandfoci ob-n:

Metis NFC-DEAC 2-3 – büntetők után

DEAC-Kelen SC Zöld 2-4

DEAC-Nyírség NSC 3-1

Kelen SC Fehér-DEAC 1-9

2F-Bau Tolna-Mözs-DEAC 3-2 – büntetők után

Ziccer NLSE-DEAC 0-9

DEAC-Keresztes Lovagok 3-2

DEAC-Lupa Beach Budaörs Futsal 6-2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában