értékelés

2021.07.05. 11:04

Tokió 2020: Senánszky Petra úszkálhat a legtöbb olvasói szavazatban

Érdeklődve fordultunk a Hajdú Online követői felé, vajon melyikük kinek drukkol majd a tokiói olimpián.

Soha korábban elő nem fordult, hogy a megyei tehetségek ilyen szép számban induljanak az ötkarikás játékokon. Érdekességképpen tettük fel a kérdést, kinek melyik helyi kötődésű olimpikon áll a legközelebb a szívéhez, de hangsúlyozzuk, a Hajdú-bihari Napló és HAON munkatársai minden indulóra egyaránt büszkék, mindnyájuknak nagyon fogunk drukkolni. Természetesen ugyanez vonatkozik Vámos Petrára és Bordás Rékára is, akiknek kvalifikációja szavazásunk kezdetén még nem volt tisztázott, nekik ezúton is gratulálunk!

Akkor lássuk az eredményt!

Szép számmal akadtak voksolóink, elsőként lássuk Kácser Zita eredményeit, aki futva is ügyesen vette az akadályokat, a szavazóközönség 5 százaléka mellette kötelezte el magát. Néhány számmal arrébb Szilágyi Réka következett a sorban, a tehetséges gerelyhajító a szavazó drukkerek 8 százalékát tudhatta magáénak. Közvetlen mellette áll Battai Sugár Katinka, aki kardjával kivívta az olvasók 9 százalékának támogatását. A sípszó után Holoda Pétert is mély vízbe dobtuk, akit a szavazók 10 százaléka még oda is követett. Kozák Luca csak úgy repült a gát felett, közben pedig magával vitte a szavazatok 33 százalékát! A felmérés végeredménye talán senki számára nem meglepő, ugyanis az abszolút befutónk ezúttal Senánszky Petra volt. A debreceni sellőlány csak úgy úszkál a szavazatokban, az olvasók 35 százaléka neki fog szorítani Tokióban.

Mindenkinek gratulálunk, hamarosan pedig csak értetek fogunk drukkolni a képernyők előtt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában