Labdarúgás

2021.07.05. 14:01

Tiszacsegén futballoztak a Loki legendái

Színvonalas rendezvényen léptek pályára.

Forrás: dvsc.hu

Fotó: Picasa

Az elmúlt hétvégén rendezték a XIII. Tiszacsegei Halászlé Fesztivált. A rendezvény egyik fő programjaként pályára lépett a DVSC Öregfiúk csapata, amely a házigazdák immár megyei másodosztályú gárdájával, valamint a helyiek öregfiúk és fiatalok által kialakított vegyes tizeneggyel mérkőzött meg – írja a dvsc.hu.

A Loki legendái nem hagytak kétséget afelől, hogy az évek során sem kopott meg a tudásuk, és magabiztosan hozták a meccset. A 12-3-as debreceni sikerrel záruló összecsapáson Nagy Zsolt és Adamo Coulibaly duplázott, míg Liviu Goian, Bernáth Csaba, Kerekes Zsombor, Plókai Mihály, Ronald Habi, Sándor Csaba, Madar Csaba és Vadicska Zsolt egyszer-egyszer volt eredményes.

A DVSC Öregfiúk kerete a következő játékosokból állt: Nagy István, Liviu Goian, Kerekes Zsombor, Nagy Zsolt, Vadicska Zsolt, Adamo Coulibaly, Horváth Béla, Sándor Csaba, Ronald Habi, Soós István, Bernáth Csaba, Madar Csaba, Plókai Mihály.

A Tiszacsegei Halászcsárda vendégszeretetének hála, játékosaink egy finom halászlével zárták a jól sikerült napot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában